Saturday, 17 October 2015

Matoma lanserer ny singel og turne i Skandinavia

Matoma lanserer en ny singel og vil turnere i Skandinavia i januar og februar. Dette inkluderer konsert i foajeen til Den Norske Opera & BallettMatoma aka Tom Stræte Lagergren lanserer nå sin nye singel "Feeling Right (Everything Is Nice)”. Og han kommer hjem til Norge og Skandinavia med en turne i januar og februar.
– Mens høsten er over oss og vinteren nærmer seg, vil Matoma sørger for å holde den breezy lyden av varme, solfylte sommerdager gående litt til med sin nye singel "Feeling Right (Everything Is Nice)” feat. Popcaan and Wale, forteller Matomas pressekontakt.– Hun lover at Matoma med vokal fra den jamaicanske dancehall-artisten Popcaan og vers fra den Washington DC-fødte rapperen Wale, er resultatet en skikkelig feelgood-låt som fungerer like bra i hodetelefonene som den gjør på dansegulvet.
I helga samler Matoma tusenvis av fans til konsert og party i Seattle og Dallas.
Til uka er det Washington DC, San Fransisco og Los Angeles som venter
24-åringen fra Flisa har et travelt turneprogram i USA videre utover høsten, mens vi nordboere kan se frem til januar 2016, da Matoma legger ut på sin EVERYTHING IS NICE - NORDIC TOUR, med stopp i Norge, Sverige og Danmark.
Matomas hete sommer
På lista finner man kjente og kjære spillesteder som Store Vega i København og Debaser Medis i Stockholm, samt den spennende nyheten om konsert i foajeen til Den Norske Opera & Ballett 12. februar.
– Vi er unektelig svært stolte av og glade for at vi sammen med Matoma for første gang får lov til å gjøre om foajeen i Den Norske Opera & Ballett til konsertvenue for elektronisk musikk.
Guts og lekenhet fra Den Norske Opera & Ballett sin side kommer til å resultere i en fantastisk opplevelse for publikum denne kvelden, i de unike omgivelsene som foajeen tross alt er. Det er bare å begynne og kladde i historiebøkene! sier skandinavisk agent i Atomic Soul, Anita Halmøy Wisløff.
Matoma slipper remix med Will Smith  
Singelen følger opp Matoma sin massive hit “Old Thing Back,” feat. The Notorious B.I.G, Ja Rule og Ralph Tresvant, som i dag har mer enn 90 millioner avspillinger på Spotify, samt samarbeidet med Jason Derulo og Jennifer Lopez i "Try Me" som samlet har nesten 50 millioner avspillinger. Kanskje ikke så rart at også våre naboland har fått opp øynene skikkelig for den unge produsenten?
– Vi opplever enorm etterspørsel og det er veldig gøy å kunne inkludere Sverige og Danmark som et slags utvidet hjemmemarked, avslutter Wisløff.
Ordinært billettsalg til hele turneen starter mandag 19. oktober klokka 09.00
Ny video fra Matoma  

MATOMA - Everything is Nice Tour

January 8, Ålesund - Terminalen
January 9, Kristiansand - Kick
January 14, Århus - Train
January 15, Örebro - Ritz
January 16, Borlänge - Liljan
January 21, København - Store Vega
January 22, Stavanger - Hall Toll
January 23, Bergen - Peer GyntJanuary 29, Norrköping - Kopparhammaren
February 6, Stockholm - Debaser Medis
February 12, Oslo - Den Norske Opera & Ballett - Foajeen
February 13, Volda - Rokken

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.